Over mij

Wie ben ik

Martin Vos MSc., geboren in 1985, getrouwd, vader van twee kids en zelfstandig ondernemer. Aan de Universiteit Twente opgeleid als bruggenbouwer (letterlijk en figuurlijk) en in 2009 mijn Master Civiele Techniek gehaald. Als afstudeeropdracht heb ik onderzoek gedaan naar het waarmaken van duurzame ambities in bouwprojecten. Direct na mijn studie ben ik als adviseur aan de slag gegaan bij Royal HaskoningDHV. Na een aantal jaar gewerkt te hebben voor dit gerenommeerde ingenieur- en adviesbureau heb ik de stap gezet om zelfstandige te worden en als mede-eigenaar mee te bouwen aan een tweetal bedrijven.

Vanaf 1 april 2017 ben ik weer zelfstandig ondernemer en wil ik graag weer fulltime voor klanten aan de slag. Ik ga graag samen met mijn klanten aan de slag om de wereld een stukje duurzamer en veiliger te maken.

Waarom MVO

Ik denk dat bedrijven in Nederland in de toekomst alleen kunnen blijven bestaan als zij ook aandacht besteden aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dus niet alleen gaan voor het verkopen van zoveel mogelijk producten of diensten, met andere woorden, het maken van zoveel mogelijk winst, maar ook denken aan het milieu en de mens.

Ik ben er van overtuigd dat ieder bedrijf de mogelijkheid heeft om MVO in zijn of haar bedrijf te verwerken en op deze manier iets terug te doen voor mens en milieu. Dit kan zonder dat de winstgevendheid in gevaar komt, sterker nog door toekomstgericht te denken en beslissingen te nemen met de toekomst in het achterhoofd is het mogelijk om meer geld te verdienen. Weten welke kansen er voor uw bedrijf zijn? Kijk eens naar mijn diensten of neem contact op via het contactformulier voor een vrijblijvend gesprek.

Wereldverbeteraar

Afgelopen week kwam ik een oude klant tegen die ik graag als voorbeeld gebruik om jullie uit te leggen hoe iemand, of een heel bedrijf, kan veranderen. Ik ben blij dat ik dit soort voorbeelden tegenkom en ik hoop dat ik vaker dit verschil kan maken. Eerste afspraak Ik kan mij de eerste afspraak, 2,5 […]

Bekijk blog post

Energie audit, een moetje of een kans?

Er zijn meer sexy onderwerpen om over te schrijven dan een enerige audit. Het is de afgelopen maanden duidelijk geworden dat niet ieder bedrijf weet wat een energie audit (of EED) is. Wat ze er mee moeten en dat het soms onwijs simpel is om te voldoen weten veel bedrijven ook niet. In deze blog […]

Bekijk blog post