Partners

Heeft u hulp nodig bij het thema Duurzaamheid of Veiligheid? Ik kan helpen met diverse zaken op dit gebied. Kijk hiervoor op deze pagina. Ik kan niet alles maar door samen te werken met meerdere partners wil ik altijd een oplossing bieden en doe ik mijn uiterste best u zo goed mogelijk te helpen. Hieronder een kleine greep uit de partners met wie ik samenwerk.

Zero-e

Al een eind op weg met CO2 reductie en al van alles geprobeerd voor het wagenpark en de mobiliteit? Maar toch voornamelijk daar de CO2 uitstoot zitten? Met het CO2 afslankprogramma® voor het wagenpark en de mobiliteit van Zero-e komen er weer nieuwe ideeën los en gaan we praktisch aan de slag om stappen te zetten.

Xpert in Control

Met XPERT In Control zit informatie niet meer in de hoofden van u en uw collega’s, of verspreid in allerlei Excel files en netwerk mappen. U hoeft niet langer bij te houden wat moet worden gedaan en te controleren of het is gebeurd. U bent geen tijd meer kwijt aan het opzoeken van informatie in portals van contractors. En certificaten en rapporten hoeft u niet meer zelf op te slaan; dit doen uw contractors voor u. Zo blijft uw administratie op orde, bespaart u tijd en weet u zeker dat alles ook doorloopt bij wijziging van personeel of contractors. En daar wordt u blij van!

Bewuste Bouwers

Stichting Bewuste Bouwers draagt bij aan de professionalisering van de bouwbranche op het raakvlak van de bouwplaats en haar omgeving. Het beoogde effect is imagoverbetering van de bouwsector. Het instrument dat wordt gebruikt is de Bewuste Bouwers gedragscode. Opbrengsten worden besteed aan activiteiten die het imago van de bouw verbeteren.

Van Poelgeest

Rijdt u dagelijks 50 tot 100 kilometer – soms iets meer? Of bent u vaak in grootstedelijke gebieden onderweg? Dan zou u eens een proefrit met een BMW i3 van Van Poelgeest moeten maken. En bent u benieuwd hoe een futuristische plug-in sportwagen rijdt? Dan zetten we graag een BMW i8 voor u klaar.

In de showrooms en in de werkplaatsen van Van Poelgeest draait alles om uw tevredenheid. Dat begint met persoonlijke aandacht en zekerheid: afspraak is afspraak.

Kennisplatform Veiligheidsladder

De veiligheidsladder gaat over veiligheidsbewustzijn en geeft bedrijven de mogelijkheid om op eigen wijze gedragsverandering door te voeren. Belangrijke factoren daarbij zijn een toenemende mate van geïnformeerd zijn, vertrouwen en verantwoording. De kerngedachte daarbij is dat delen en leren belangrijk is. Het kennisplatform Veiligheidsladder gaat hierbij een effectieve bijdrage leveren om bedrijven naar een hoger niveau van bewustzijn te brengen.

Middels het kennisplatform brengen wij partijen bij elkaar om kennis en ervaring te delen met collega-bedrijven, certificerende instellingen, auditoren, adviseurs, opdrachtgevers, schemabeheerder etc.

Wereldverbeteraar

Afgelopen week kwam ik een oude klant tegen die ik graag als voorbeeld gebruik om jullie uit te leggen hoe iemand, of een heel bedrijf, kan veranderen. Ik ben blij dat ik dit soort voorbeelden tegenkom en ik hoop dat ik vaker dit verschil kan maken. Eerste afspraak Ik kan mij de eerste afspraak, 2,5 […]

Bekijk blog post

Energie audit, een moetje of een kans?

Er zijn meer sexy onderwerpen om over te schrijven dan een enerige audit. Het is de afgelopen maanden duidelijk geworden dat niet ieder bedrijf weet wat een energie audit (of EED) is. Wat ze er mee moeten en dat het soms onwijs simpel is om te voldoen weten veel bedrijven ook niet. In deze blog […]

Bekijk blog post