Partners

Heeft u hulp nodig bij het thema Duurzaamheid of Veiligheid? Ik kan helpen met diverse zaken op dit gebied. Kijk hiervoor op deze pagina. Ik kan niet alles maar door samen te werken met meerdere partners wil ik altijd een oplossing bieden en doe ik mijn uiterste best u zo goed mogelijk te helpen. Hieronder een kleine greep uit de partners met wie ik samenwerk.

Zero-e

Al een eind op weg met CO2 reductie en al van alles geprobeerd voor het wagenpark en de mobiliteit? Maar toch voornamelijk daar de CO2 uitstoot zitten? Met het CO2 afslankprogramma® voor het wagenpark en de mobiliteit van Zero-e komen er weer nieuwe ideeën los en gaan we praktisch aan de slag om stappen te zetten.

Trees for All

“Bomen zorgen voor ons, daarom zorgen wij voor bomen.”

Sinds begin 2021 ben ik productpartner van Trees for All. Jaarlijks plant ik via hen een aantal bomen voor elke klant die ik dat jaar geholpen heb. Zo zorgen we samen voor een groenere wereld.

Xpert in Control

Met XPERT In Control zit informatie niet meer in de hoofden van u en uw collega’s, of verspreid in allerlei Excel files en netwerk mappen. U hoeft niet langer bij te houden wat moet worden gedaan en te controleren of het is gebeurd. U bent geen tijd meer kwijt aan het opzoeken van informatie in portals van contractors. En certificaten en rapporten hoeft u niet meer zelf op te slaan; dit doen uw contractors voor u. Zo blijft uw administratie op orde, bespaart u tijd en weet u zeker dat alles ook doorloopt bij wijziging van personeel of contractors. En daar wordt u blij van!

Bewuste Bouwers

Stichting Bewuste Bouwers draagt bij aan de professionalisering van de bouwbranche op het raakvlak van de bouwplaats en haar omgeving. Het beoogde effect is imagoverbetering van de bouwsector. Het instrument dat wordt gebruikt is de Bewuste Bouwers gedragscode. Opbrengsten worden besteed aan activiteiten die het imago van de bouw verbeteren.

Kennisplatform Veiligheidsladder

De veiligheidsladder gaat over veiligheidsbewustzijn en geeft bedrijven de mogelijkheid om op eigen wijze gedragsverandering door te voeren. Belangrijke factoren daarbij zijn een toenemende mate van geïnformeerd zijn, vertrouwen en verantwoording. De kerngedachte daarbij is dat delen en leren belangrijk is. Het kennisplatform Veiligheidsladder gaat hierbij een effectieve bijdrage leveren om bedrijven naar een hoger niveau van bewustzijn te brengen.

Middels het kennisplatform brengen wij partijen bij elkaar om kennis en ervaring te delen met collega-bedrijven, certificerende instellingen, auditoren, adviseurs, opdrachtgevers, schemabeheerder etc.

Energie audit, een moetje of een kans?

Er zijn meer sexy onderwerpen om over te schrijven dan een enerige audit. Het is de afgelopen maanden duidelijk geworden dat niet ieder bedrijf weet wat een energie audit (of EED) is. Wat ze er mee moeten en dat het soms onwijs simpel is om te voldoen weten veel bedrijven ook niet. In deze blog […]

Bekijk blog post

Groene stroom!? Hoe zit het nu eigenlijk.

Een gastblog van Willem Groenendijk (Robert Bosch Nederland) over de vragen rondom groene stroom. Wat is het verschil tussen groene en grijze stroom? Hoe weet je zeker dat de groen stroom die je koopt op een duurzame wijze is opgewekt? Deze vragen komen aan bod in deze blog. Veel leesplezier! Groene skipistes en een warme […]

Bekijk blog post