Referenties

Wilt u weten welke klanten ik heb geholpen? Hieronder een greep uit de bedrijven die ik de afgelopen jaren geholpen heb. Als u wilt weten hoe ik werk dan breng ik u graag in contact met één van deze bedrijven. Dan kunt u uit eerste hand horen hoe ik deze organisaties geholpen heb.

Van der Weerd Grafhorst

Van der Weerd Grafhorst heb ik geholpen om niveau 5 op de CO2-Prestatieladder te behalen. Op dit moment ondersteun ik de organisatie bij het behouden van het certificaat.

Solidd

Solidd heb ik geholpen om niveau 5 op de CO2-Prestatieladder te behalen. Op dit moment coach ik de organisatie bij het behouden van het certificaat.

Renewi Netherlands

Renewi heb ik geholpen om niveau 4 op de CO2-Prestatieladdder te behalen

Unica Building Services

Op dit moment help ik Unica bij drie projecten met gunningvoordeel, om aan te tonen dat ze aan de eisen van de CO2-Prestatieladdder voldoen.

Provincie Flevoland

Voor de afdeling Infrastructuur van provincie Flevoland heb ik het  duurzaamheidsprogramma geschreven met thema’s CO2-reductie, circulariteit en energie.

DJZ Groep

DJZ Groep heb ik geholpen om niveau 5 op de CO2-Prestatieladder te behalen. Op dit moment ondersteun ik ze om het certificaat te behouden.

Gemeente Zwolle

Voor de Gemeente Zwolle ben ik werkzaam als KEC-adviseur (Klimaatadaptatie, Energie & Circulariteit).

Rohde & Grahl

Rohde & Grahl heb ik geholpen om niveau 3 op de CO2-Prestatieladderte behalen. Op dit moment ondersteun ik de organisatie bij het behouden van het certificaat.

Pilkes Infra

Pilkes Infra heb ik geholpen om niveau 5 op de CO2-Prestatieladder te behalen. Op dit moment ondersteun ik de organisatie bij het behouden van het certificaat.

Jelle Bijlsma

Jelle Bijlsma heb ik geholpen om niveau 5 op de CO2-Prestatieladder te behalen. Op dit moment coach ik de organisatie over het behouden van het certificaat.

Royal HaskoningDHV

Royal HaskoningDHV heb ik geholpen om trede 3 op de Veiligheidsladder en niveau 5 op de CO2-Prestatieladder te behalen.

Groene stroom!? Hoe zit het nu eigenlijk.

Een gastblog van Willem Groenendijk (Robert Bosch Nederland) over de vragen rondom groene stroom. Wat is het verschil tussen groene en grijze stroom? Hoe weet je zeker dat de groen stroom die je koopt op een duurzame wijze is opgewekt? Deze vragen komen aan bod in deze blog. Veel leesplezier! Groene skipistes en een warme […]

Bekijk blog post

Energie audit, een moetje of een kans?

Er zijn meer sexy onderwerpen om over te schrijven dan een enerige audit. Het is de afgelopen maanden duidelijk geworden dat niet ieder bedrijf weet wat een energie audit (of EED) is. Wat ze er mee moeten en dat het soms onwijs simpel is om te voldoen weten veel bedrijven ook niet. In deze blog […]

Bekijk blog post