Referenties

Wilt u weten welke klanten ik heb geholpen? Hieronder een greep uit de bedrijven die ik de afgelopen jaren geholpen heb. Als u wilt weten hoe ik werk dan breng ik u graag in contact met één van deze bedrijven. Dan kunt u uit eerste hand horen hoe ik deze organisaties geholpen heb.

Max Bögl

Max Bögl heb ik geholpen om niveau 5 op de CO2-Prestatieladder te behalen. Ook heb ik meegewerkt in het tenderteam bij het schrijven van een duurzaamheidsplan.

Van der Weerd Grafhorst

Van der Weerd Grafhorst heb ik geholpen om niveau 5 op de CO2-Prestatieladder te behalen. Op dit moment ondersteun ik de organisatie bij het behouden van het certificaat.

Friso Bouwgroep

Friso Bouwgroep heb ik geholpen om niveau 5 op de CO2-Prestatieladder te behalen. Op dit moment ondersteun ik de organisatie bij het behouden van het certificaat.

Solidd

Solidd heb ik geholpen om niveau 5 op de CO2-Prestatieladder te behalen. Op dit moment coach ik de organisatie bij het behouden van het certificaat.

Renewi Netherlands

Renewi heb ik geholpen om niveau 4 op de CO2-Prestatieladdder te behalen

Unica Building Services

Op dit moment help ik Unica bij drie projecten met gunningvoordeel, om aan te tonen dat ze aan de eisen van de CO2-Prestatieladdder voldoen.

Provincie Flevoland

Voor de afdeling Infrastructuur van provincie Flevoland heb ik het  duurzaamheidsprogramma geschreven met thema’s CO2-reductie, circulariteit en energie.

DJZ Groep

DJZ Groep heb ik geholpen om niveau 5 op de CO2-Prestatieladder te behalen. Op dit moment ondersteun ik ze om het certificaat te behouden.

Pilkes Infra

Pilkes Infra heb ik geholpen om niveau 5 op de CO2-Prestatieladder te behalen. Op dit moment ondersteun ik de organisatie bij het behouden van het certificaat.

HB De Boer

HB de Boer begeleid ik momenteel om niveau 3 te behouden en niveau  5 op de CO2-Prestatieladder te behalen.

Jelle Bijlsma

Jelle Bijlsma heb ik geholpen om niveau 5 op de CO2-Prestatieladder te behalen. Op dit moment coach ik de organisatie over het behouden van het certificaat.

Royal HaskoningDHV

Royal HaskoningDHV heb ik geholpen om trede 3 op de Veiligheidsladder en niveau 5 op de CO2-Prestatieladder te behalen.

Logitech

Logitech heb ik geholpen om trede 2 op de Veiligheidsladder en niveau 5 op de CO2-Prestatieladder te behalen. Op dit moment coach ik de organisatie over het behouden van beide certificaten.

Dutch Rail Control

Dutch Rail Control heb ik geholpen om trede 3 op de Veiligheidsladder en niveau 5 op de CO2-Prestatieladder te behalen.

Wereldverbeteraar

Afgelopen week kwam ik een oude klant tegen die ik graag als voorbeeld gebruik om jullie uit te leggen hoe iemand, of een heel bedrijf, kan veranderen. Ik ben blij dat ik dit soort voorbeelden tegenkom en ik hoop dat ik vaker dit verschil kan maken. Eerste afspraak Ik kan mij de eerste afspraak, 2,5 […]

Bekijk blog post

Groene stroom!? Hoe zit het nu eigenlijk.

Een gastblog van Willem Groenendijk (Robert Bosch Nederland) over de vragen rondom groene stroom. Wat is het verschil tussen groene en grijze stroom? Hoe weet je zeker dat de groen stroom die je koopt op een duurzame wijze is opgewekt? Deze vragen komen aan bod in deze blog. Veel leesplezier! Groene skipistes en een warme […]

Bekijk blog post